De eerste indrukken
 Phuket oktober 2006
 De opleiding
 Einde opleiding
 Siliman eilanden
 Cambodja
 Hin Muang & Bangkok
 Khao Yai
 Einde Thailand

 PHI, Cabilao

 PHI, Malapascua

 PHI, Negros

 PHI, Zuid Leyte

 MaleisiŽ, Mabul

 Maleisië, Borneo
 Maleisië, Lankayan
 Maleisië, Layang
 

Het is nu woensdag 3 januari en het einde van mijn tijd in Thailand komt nu erg dichtbij. Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar goed zijn begonnen en ik wens jullie allemaal een schitterend 2007 toe!!

Ik ben nu ook klaar om te gaan. Figuurlijk dan. De koffers zijn nog niet gepakt helaas. Overmorgen vertrek ik naar de Filipijnen. De tickets zijn geregeld. Ik zal daar op twee resorts gaan duiken. Ik heb geen idee wat ik er allemaal ga tegenkomen onder water maar als ik de helft ga zien wat ze zeggen dan ga ik er een geweldige tijd hebben. Ik denk niet dat ik tijd over houd om iets van de Filipijnen zelf te zien maar ik wil nu echt een paar duikjes gaan maken.

Ik heb ontzettend van Thailand genoten. Veel mee gemaakt en heel veel leuke mensen ontmoet, waarvan ik echt hoop een paar nog zeker een keer weer te ontmoeten.

Ik hoop dat jullie mijn site zo vaak blijven bezoeken als jullie nu al doen. Het is super om al jullie berichtjes te lezen en te zien hoeveel mensen er online komen. Samen met Anke zal ik de site blijven voeden met verhalen en foto’s. Hopelijk lukt het me ook nog om zeker een filmpje online te krijgen.

Iedereen tot ziens op mijn site!!!

Erik-Jan